26 Eylül 2015 Cumartesi

Başarı -e Bilmektir



Başarı    -e  Bilmektir

  
‘Neyi  –e bilmektir derseniz ‘cevabım yapmak istediklerimizi, hayallerimizi gerçekleştirebilmektir’ olacaktır.

Hepimizin geçmişte yapmayı isteyip de zor olduğunu, yapamayacağımızı düşündüğümüz için vazgeçtiğimiz birşeyler vardır sanırım, zaman zaman da kafamızı kurcalamaya devam eden. Düşündüğünüzde göreceksiniz engeli kendi kendimize koyduğumuzu. ‘Ama’ ların sizi tutmasına izin vermeyin. Kelime haznenizden ‘yapamam’ sözcüğünü çıkarıp, onun yerine ‘neden olmasın’ı  kullanmaya başlarsak daha iyi olmaz mı, ne dersiniz?
                        
Ne istediğinize karar verin ve isteklerinizden vazgeçmeyin, çabalayın.Çabalamak başarının kapısıdır, anahtarı ise azminizdir.

Bazı şeyler bizim için çok zor olabilir ama, hiçbir şey imkansız değildir. Eğer gerçekten istiyorsanız, azminiz zorluğu yenecektir. Başaranlar da önceleri zorlandılar, belki yapamadılar ama, yılmadılar ve amaçlarına ulaştılar.

Hayatta hiçbir şey için geç değildir. Haydi, düşünün bakalım isteyip de vazgeçtiğiniz neler var. Karar verdiyseniz ne duruyorsunuz, hemen başlayın.

Üstesinden geleceğinizden eminim.


Esra Eray
Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışmanı & Şifa Terapisti & İnsan Kaynakları Uzmanı
İşiniz su gibi rast gitsin, yolunuz su gibi aksın, hayatınız su gibi ferah olsun, ışığınız bol olsun



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder